AOC Raad 08 juni 2017

Bestuurswissel en nieuwe voorzitter AOC Raad

Bestuurswissel en nieuwe voorzitter AOC Raad

De AOC Raad heeft een nieuw bestuur gekozen. Gert Kant (Lentiz) en Annemarie Moons (Wellantcollege) treden af als bestuurslid. Voorzitter Jan-Pieter Janssen (Citaverde College) wordt op 1 juli opgevolgd door Rien van Tilburg (Clusius College). Samen met Ab Groen (Helicon Opleidingen) en Hans Jansen (Wellantcollege) vormt hij het nieuwe bestuur van de AOC Raad.

Jan-Pieter Janssen (Citaverde College) geeft na drie jaar het voorzittersstokje over: “In de afgelopen drie jaar hebben we de AOC Raad omgevormd tot een slagvaardige netwerkorganistatie, die stevig ingebed is in de organisaties om ons heen. We zijn klaar voor de toekomst, waarin we als collectief onze gezamenlijke groene waarden uitdragen en de belangen behartigen voor het groene onderwijs en de AOC’s.”

Rien van Tilburg is voorzitter van het College van Bestuur van Clusius College. Hij participeert al vele jaren in de AOC Raad. Rien van Tilburg neemt de nodige bestuurlijke ervaring mee. Tot en met 2016 was hij negen jaar bestuurslid van de MBO Raad, waarvan in het laatste jaar een aantal maanden waarnemend voorzitter.


Meer nieuws