Terra 20 oktober 2017

Terra start nieuwe opleiding Food, Life & Innovation

Terra start nieuwe opleiding Food, Life & Innovation

Terra start een nieuwe opleiding: Food, Life & Innovation. In deze opleiding staan voedsel, smaak, beleving, milieu en gezondheid centraal. Bij de opleiding komen verschillende onderdelen binnen de voedingsbranche aan bod: techniek, logistiek, duurzaamheid en maatschappij. Hij wordt aangeboden op mbo niveau 4.

Ben jij benieuwd waar jouw voedsel vandaan komt? Hoe het wordt gemaakt en hoe de verpakking tot stand komt? Welke rol voeding heeft in onze maatschappij? Wil jij hier graag mee aan de slag? Dan is de opleiding Food, Life & Innovation iets voor jou.

De wereld van voeding is enorm in beweging. Iedereen is met voeding bezig. Er komen steeds meer producten bij en ook in de media zie je allerlei filmpjes en tips die te maken hebben met voeding en gezondheid. Ben jij benieuwd waar jouw voedsel vandaan komt? Hoe het wordt gemaakt en hoe de verpakking tot stand komt? Welke rol voeding heeft in onze maatschappij? Wil jij hier graag mee aan de slag? Dan is de opleiding Food, Life & Innovation iets voor jou.


Ga naar originele nieuwsbericht

Meer nieuws