Citaverde 23 mei 2017

Easy Hang Citaverde winnaar van Junior Ondernemersprijs Horst a/d Maas

Easy Hang Citaverde winnaar van Junior Ondernemersprijs Horst a/d Maas

De mini-onderneming Easy Hang van Citaverde College uit Horst bleek tijdens de finale op 13 apil 2017 de mini-onderneming waar de jury het meeste potentieel in ziet. Deze onderneming bestaat uit Robin Schouren, Lenny Hebben, Hugo Hebben, Joep Cox en Noud Bergs.

De jury bestond uit Sven Bosveld, Anouk van Tilburg, Erik van Kempen en Mart Verheijen. De Easy Hang moest het opnemen tegen de Go Phone, de geiteninseminatiebox en Bertjens vleesverkoop. De jury heeft uiteindelijk besloten Easy Hang tot winnaar uit te roepen, omdat deze onderneming het meest complete plaatje presenteerde.  Alle aspecten die horen bij een onderneming, van missie en marktonderzoek tot financiële onderbouwing zijn goed uitgewerkt en doordacht. De groep is actief op facebook met een bedrijfspagina (Easy Hang) en heeft een website geopend via welke eenvoudig besteld kan worden. ( http://easyhang.jouwweb.nl/ ) Ook een strategisch toekomstplan ligt klaar. De goede samenwerking binnen de groep en de mooie opbouw van de presentatie vielen op.

In de periode van november tot half april zijn 40 MBO leerlingen van het Citaverde College uit Horst druk geweest met het opzetten van 8 mini-ondernemingen. In dit proces werden ze onder meer gecoacht door leden van O2. 

De winnende groep krijgt behalve de titel “Citaverde mini-onderneming van het jaar” vanuit O2 ook de Junior Ondernemersprijs Horst a/d Maas. Zij zullen gehuldigd worden tijdens de bekendmaking van de Ondernemersprijs Horst a/d Maas 2017.Ga naar originele nieuwsbericht

Meer nieuws