Groenpact 10 oktober 2019

Volg Groenpact voor ontwikkelingen in groen onderwijs

Volg Groenpact voor ontwikkelingen in groen onderwijs

Groenonderwijs.nl houdt aan het eind van dit jaar op te bestaan. Wil je het nieuws rond het groene (v)mbo blijven volgen, dan kan dat via de mediakanalen van Groenpact. In Groenpact slaan bedrijfsleven, onderwijs en overheid de handen ineen om het groene kennis- en innovatiesysteem in Nederland verder te versterken. Alle groene onderwijsinstellingen (VBG-scholen en AOC's, maar ook de groene hbo-instellingen en Wageningen UR) zijn onderdeel van Groenpact.

Maatschappelijke opgaven
We worden wereldwijd geconfronteerd met grote maatschappelijke en economische uitdagingen rond klimaat, landbouw, voedsel en leefomgeving. Voor het oplossen van deze uitdagingen heeft de groene sector meer én goed opgeleide mensen nodig. Groenpact is een platform, een netwerk van meer dan 40 partners die innovaties versnellen in de groene sector en samenwerken aan antwoorden op maatschappelijke kennisopgaven. 

Groenpact volgen
Groenpact heeft een eigen website en kun je volgen via diverse social mediakanalen (Facebook, LinkedIn en Twitter) en houdt haar achterban op de hoogte via een nieuwsbrief. 

>> aanmelden voor nieuwsbrief Groenpact

Vanaf 1 januari 2020 wordt de nieuwsbrief van Groenpact ook automatisch doorgezonden naar de abonnees van de nieuwsbrief van Groenonderwijs.nl. Wil je dit niet, dan kun je onderaan de nieuwsbrief van groenonderwijs.nl hiervoor afmelden, of een bericht sturen naar info@groenonderwijs.nl.


Ga naar originele nieuwsbericht

Meer nieuws